3 comments on “¿Que esta passant?

  • Entenc jo, que aquesta energia còsmica es provinent del centre de la galàxia i aplicada per la radiacio del Sol. Els rajos cosmics, ens estan canviant l’informació de l’adn, a travès d’un liquid que hi esta constanment en contacte, i que es troba a l’interior de l’adn, els cientifics al no saber de q es tracta diuen que es aigua. Aquest canvi d’informació ens “reprograma” per una metamorfosis, absolutament necessaria per evolucionar d’acord amb els canvis dimensionals, un clar exemple es la glandula pieneal, un de no tant clar pero si conegut desde el 87, es el treball del nostre sub-conscient 4rta dimensió.
   Per això hem d’entendre tots, que tmb es un canvi de la consciencia de cadscú per passar a una realitat lliure de competències i abusos, sabent que l’univers ens tornarà sempre més del q li donem.

   • Per aixó hi ha tanta preocupació en malmetre el nostre organisme, com per exemple la industria farmacèutica, l´alimentació de merda que portem , les fumigacions massives a tot el món (chemtrails), haarp, emisions electromagnètiques que perturben les ones celebrals…tot aixó perque els que estan darrere de tots aquest plans de esclavitud de l´home saben que s´acoste el canvi, que els farà caure . Ara si , i em de posar de la nostra part, com molt be dius l´exercici es de consciencia, cadascu a de trobar la seva manera de desprogramar-se.
    salut comp@ny.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s