2 comments on “La farsa de les eleccions democràtiques.

  1. alerta! que a les televisions li estant donant massa publicitat, algo no quadra

    http://antimperialista.blogia.com/2011/051901-movimiento-15-m-o-democracia-real-ya-otra-estrategia-para-el-control-de-la-oposi.php

    La cosa esta clara, cuando los medios de la gran banca internacional dedican tanto tiempo a este movimiento es porque les interesa, ni más ni menos, además si no les hubiera interesado toda esta pantomima, les podrían haber desalojado a ostias sin que nadie se hubiera enterado, pues son de todo menos tontos.

  2. Totalment d’acord, s’ha de desconfiar del tot d’aquesta repentina propaganda que en donen per la tele…de totes maneres, però, la magnitud d’aquestes protestes es massa com per desallotjar repartint osties, doncs hi ha una imatge que protegir, i potser aquet cop sel’s hi ha escapat una mica de les mans, o potser no i forme part del plà per a conduir a les masses, ja ho veurem..

    Editat: Està molt bé l’article que has adjuntat, es molt lògic i no serie res nou. La veritat es que en te tota la pinta donat el caire que està agafant…i és una estrategia típica per fer una revolta controlada i que tot segueixi igual. Pero, pot ser que serveixi per que mes gent es dongui conte de la farsa? Esperem que si.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s