3 comments on “El fals atentat a les torres bessones de New York

  • Oi tant que ho es…de fet, si repasem una mica la història (i a pesar de ser aquesta mentira en gran part, doncs l’han escrit els vencedors interesats en la seva versió) veiem rapidament que els americans estan farts d’interpretar falsos atemptats per a justificar les seves operacions imperialistes. I, abans i juntament als americans, ho practicaven i ho practiquen altres.

   Per citar-ne algunes de memoria podriam recordar la de la guerra de la independencia de cuba (1894-95) i el autoatemptat que es van manegar a la Maine (baixell acorazat de la armada yanki) per poder ficar mà a la illa. No varen fer el mateix amb el suposat baixell ple de civils que aseguraven que havie enfonsat un submarí alemà per entrar a la segona guerra mundial? I les pelis de indios i vaqueros? A traves del cine ens fotien creure q els pobres cowboys eren acosats i agredits pels malvats invasors indios…i aixi amb tot, es clar.

   La pregunta es; hi ha algun pais imperialista que no utilitzi aquestes clàssiques i típiques estratégies del “manual del mal parit invasor blanc per a iniciats”?

   Com deie un sabi: La realitat es substituida pels medis de comunicació.

   Es molt mes llògic que fos un muntatge que no que fos real, i bueno, ara que ja ha pasat el temps i ja no importe que es destapi ara si, ara n’hi han un munt de proves, pero el mal ja està fet. Em pregunto perque ens coste tant desconfiar de la tele un cop ja sabem que les seves inversions depenen de desinformar i mai d’informar…

   • fixeu-vos a la 5ena foto, ala torre de la dreta, a la part inferior del núvol de pols esquerre, al you tube hi han mes videos on es veu la cara encara mes evolucionada. Sembla q hi hagi mes d’un imvolucrat en aquest atemptat..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s